Тигани за палачинки De Buyer

14 items total
Тиган за палачинки 24 cм, стомана, de Buyer DB530324
Тиган за палачинки MINERAL B ELEMENT 30 см, de Buyer DB561530
Тиган за палачинки MINERAL B ELEMENT 26 cм, de Buyer DB561526
Тиган за палачинки CHOCK B BOIS 30 cм, de Buyer
170 лв
DB878530
Тиган за палачинки 20 cм, стомана, de Buyer DB530320
Тиган за палачинки 22 cм, стомана, de Buyer DB530322
Тиган за палачинки MINERAL B BOIS 24 cм, de Buyer DB571524
Тиган за палачинки CHOC B BOIS 26 cм, de Buyer
167 лв
DB878526

✓ Голям избор от първокласни тигани за палачинки от de Buyer
Стоманени тигани Mineral B със 100% естествена повърхност
✓ Чугунени тигани, тигани от лят алуминий
✓ Френската марка de Buyer - кухненски съдове за домашни и професионални кухни

Първокласната френска марка de Buyer предлага широк асортимент от тигани за палачинки. В тази категория преобладават стоманените тигани Mineral B, които имат 100% естествена незалепваща повърхност на базата на пчелен восък. Ще откриете и различни тигани от желязо, стомана и алуминий с незалепващо покритие, както и стоманен тиган за американски палачинки или яйца.

Френската марка de Buyer произвежда висококачествени кухненски съдове и пособия. При проектирането и производството им се набляга не само на традициите, но и на иновациите и модерните материали. Производството се извършва частично ръчно, а продуктите се изнасят в повече от 95 страни по света. Асортиментът ѝ включва богат избор от практични и дизайнерски кухненски продукти, както за домашна, така и за професионална употреба.

Добре дошли в категорията с тигани за палачинки на de Buyer! Ако сте фен на палачинките, то сте на правилното място. Нашите тигани за палачинки на de Buyer са проектирани, за да ви помогнат да приготвите перфектни, пухкави палачинки всеки път.

Нашите тигани са изработени от висококачествени материали, които равномерно разпределят топлината, осигурявайки постоянни резултати по време на готвенето. Неалепващата повърхност прави палачинките лесно да се измъкнат от тигана, без да се залепват, което улеснява объркването и сервирането им. Ергономичната дръжка осигурява удобен захват, позволявайки ви лесно да маневрирате с тигана.

Без значение дали предпочитате традиционни кръгли палачинки или уникални форми и модели, тиганите ни за палачинки на de Buyer предлагат различни варианти, които да задоволят вашите предпочитания. От мини тигани за малки междинни хапки до по-големи тигани за семейни празненства, ще намерите правилния размер и стил за приготвяне на палачинките.

Освен отличната производителност, тиганите ни за палачинки на de Buyer са и здрави. Техните здрави конструкции осигуряват продължителна употреба, превръщайки ги в надеждно допълнение към вашата кухня. С подходяща грижа, тези тигани ще станат незаменима част от вашата ритуална готварска практика за много години напред.

Затова, не се задоволявайте с обикновени палачинки, когато можете да повишите вашето кулинарно изживяване с тигани за палачинки на de Buyer. Разгледайте нашата оферта в момента и изберете тигана за палачинки, който отговаря на вашите кулинарни приключения. Пригответе се да впечатлите вашето семейство и приятели с перфектно приготвени, вкусни палачинки, които ще ги връщат повече и повече.

Купете сега и направете закуската ви да бъде най-приятният момент на деня благодарение на тиганите за палачинки на de Buyer. Време е да ги завъртите, подредите и да се наслаждавате на палачинките като никога досега!