Универсални тигани De Buyer

61 items total
Стоманен тиган CARBONE PLUS 28 cм, de Buyer
129 лв –30 %
90 лв
DB511028
Тиган за омлет MINERAL B 20 см, de Buyer
107 лв –9 %
97 лв
DB561120
Up
More products

✓ Голям избор от висококачествени универсални тигани от de Buyer
Стоманени тигани Mineral B със 100% естествена повърхност
✓ Тигани от неръждаема стомана и мед, тигани от лят алуминий
✓ Френската марка de Buyer - кухненски съдове за домашни и професионални кухни

Първокласната френска марка de Buyer предлага широк асортимент от универсални тигани. В тази категория преобладават тиганите от стомана Mineral B, които имат 100% естествена незалепваща повърхност на базата на пчелен восък. Ще откриете както класически, качествени тигани изработени от полирана неръждаема стомана, така и медни тигани Inocuivre, известни сред професионалистите. Да не забравяме и тиганите с незалепващо покритие, изработени от лят алуминий с подвижни дръжки

Френската марка de Buyer произвежда висококачествени кухненски съдове и пособия. При проектирането и производството им се набляга не само на традициите, но и на иновациите и модерните материали. Производството се извършва частично ръчно, а продуктите се изнасят в повече от 95 страни по света. Асортиментът ѝ включва богат избор от практични и дизайнерски кухненски продукти, както за домашна, така и за професионална употреба.

Добре дошли в нашата ексклузивна колекция yниверсални тигани от de Buyer - порталът към кулинарното превъзходство! Тези универсални тигани са проектирани с прецизност и страст, представлявайки неизменна добавка към всяка кухня.

Универсалните тигани на de Buyer са изобретателно разработени, за да задоволят всичките ви кулинарни нужди. От пържене и готвене до печене и гриловане, тези тигани могат да се справят с всичко с изключителна производителност. Тяхната издръжлива конструкция осигурява равномерно разпределение на топлината, премахвайки горещите точки и предоставяйки изключителни резултати при готвене всеки път.

Изработени от най-добрите материали, нашите yниверсални тигани на de Buyer са създадени да издържат. Не-прилепващата повърхност гарантира лесно освобождаване на храната и лесно почистване, което прави готвенето истинско удоволствие. Ергономичните дръжки предлагат удобен захват, предоставяйки ви пълен контрол върху вашите кулинарни творения.

Без значение дали сте професионален готвач или домакиня, Универсалните тигани на de Buyer ще повишат вашите кулинарни умения на ново ниво. Тяхната универсалност, надеждност и изключителна производителност ги правят първия избор за кулинарни ентусиасти по целия свят.

Отдайте се на вашето кулинарно майсторство и изживейте изкуството на готвенето с Универсални тигани от de Buyer. Разгледайте нашата колекция сега и дайте нова дъха на вашите кулинарни приключения. Насладете се на радостта от готвенето с тези изключителни тигани - вашата рецепта за успех!