Огнище и скара CARUS S, Remundi

Code: RMDI800903
Brand: Remundi
2 090 лв –7 %
Огнище и скара CARUS S, Remundi
2 090 лв –7 % 1 927 лв
На склад (5 бр.)

Ако обичате да печете на скара, знайте, че това може да се прави по-добре, по-ефективно и със стил!

Detailed information

Product detailed description

Ако обичате да печете на скара, знайте, че това може да се прави по-добре, по-ефективно и със стил!

Концепцията за грил и огнище в едно на германската марка Remundi представя ново изживяване за всички любители на барбекюто на открито или на релаксацията край открит огън. Откритият огън и стилният дизайн на скарата Remundi ще се превърнат не само в източник на топлина и приятна атмосфера, но и в доминиращ елемент на вашата градина, който винаги ще ви кара да се чувствате чудесно.

Remundi Уникално проектираните камини са единствените на пазара с интелигентна система за безстепенно регулиране на подаването на въздух. Той се управлява от външната страна на камината с помощта на лост , който е свързан с входящия въздушен отвор с помощта на пръчка. Това ви позволява да гриловате с точната интензивност, която ви е необходима, като предотвратявате нежелани изгаряния. Цялата система е изработена от висококачествена неръждаема стомана клас 1.4301.

Широката плоча със специална геометрия се нагрява до 300°C. С различните температурни зони тя ви позволява да приготвяте едновременно няколко ястия при различни температури на грила. Можете да използвате както дървени въглища, така и дърва в грила и да се наслаждавате на грил или открит огън през цялата година.

Почистването на камината е много лесно - след като огънят е изгорял, просто вдигнете регулатора на входящия въздух и пуснете пепелта директно в кофата за пепел през отвора в дъното на камината.

Концепцията за грил Remundi беше представена на международния търговски панаир IENA през 2014 г., където спечели златен медал в категорията "Иновации". Основател на концепцията е германският инженер, дизайнер и страстен готвач Ралф Вайсброд.

Материал: стомана, неръждаема стомана
Обща височина: 71,1 cm
Външен диаметър на горната част: 62 см
Вътрешен диаметър на горната част: 25 cm
Дебелина на решетъчната плоча: 6 мм
Диаметър на скарата: 245 мм
Дебелина на решетката на грила: 4 мм
Общо тегло: 35,588 кг
Код на производителя: 800903

Additional parameters

Category: Огнища
Weight: 40 kg
Цвят: Кафяв
Вид / Тип: Огнище
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: