Тиган за палачинки 22 cм, стомана, de Buyer

Code: DB530322
Sale
Brand: de Buyer
58 лв –39 %
Тиган за палачинки 22 cм, стомана, de Buyer
58 лв –39 % 35 лв
Продадено
The item has been sold out…

Тиган за палачинки на De Buyer е с диаметър 22 cm и нисък ръб. Тиганът е изработен от висококачествен железен материал, който е издръжлив, здрав и има антикорозионно покритие. Ергономично оформената дръжка осигурява удобен и сигурен захват.

Detailed information

Product detailed description

ОПИСАНИЕ

Тиган за палачинки на френския производител De Buyer е с диаметър 22 cm и ергономична дръжка с "френска извивка" за безопасна и удобна работа. Температурата тиган за мини палачинки е идеална за приготвяне на традиционни хрупкави, но пухкави палачинки. Ниският ръб на тигана улеснява обръщането на палачинките и удобното им сервиране. Тиганът може да се използва на всички видове котлони, включително популярните индукционни, но при умерена температура.

Този тиган за палачинки е изработен от висококачествено желязо, което отлично провежда топлината и прави приготвянето на палачинки бързо, лесно и икономично. Тиганът има черно-син оттенък, който се дължи на повърхностната обработка, наречена окисляване на желязото, която предпазва тигана от корозия. Тиган за палачинки DeBuyer има отлична топлопроводимост, здрав е и има много дълъг експлоатационен живот. Не е възможно тиганът да се мие в съдомиялна машина и той изисква специални грижи, за да се запазят уникалните му свойства. Използвайте тигана само върху горелка/плоча, чийто диаметър е равен на диаметъра на дъното на тигана. И преди да го използвате за първи път, прочетете инструкциите и практическите съвети в това описание, за да научите как да се грижите правилно за тигана.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Диаметър: 22 см

Диаметър на дъното: 18 см

Височина: 1,7 см

Дължина: 41,8 см (включително дръжката)

Дебелина на стената: 2 mm

Тегло: 0,8 кг

Материал: желязо

Цвят: синьо-черен

Гаранция: 2 години

Страна на производство: Франция

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

plus

Тиган за палачинки е изработен от висококачествено желязо, което отлично провежда топлина.

Повърхността на тигана е оксидирана, което предотвратява корозията.

Приготвянето на палачинки е много лесно с този тиган.

Тиганът има ергономична дръжка за безопасен и удобен захват

minus

Тиган за палачинки е много тежък, но това е балансирано от качеството на използвания материал.

Тиганът изисква специални грижи, за да се запазят отличните му свойства.

ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ

Подходящи за газови, електрически, керамични и индукционни печки , но само при умерени температури

Подходяща за фурна: НЕ

Подходящ за съдомиялна машина: НЕ

За готварските печки с електрическо захранване препоръчваме да настроите температурния регулатор на по-висока стойност и след това да го намалите до ниво, което само ще поддържа избраната температура, когато се достигне желаният вид нагряване (температура). Диаметърът на дъното на тигана трябва да е равен на диаметъра на котлона.

При газовите печки е добре да се използва съответстващ диаметър на горелката, който може да бъде малко по-малък от диаметъра на дъното на тенджерата с около 2 cm, или да се използва разсейвател на пламъка.

Подходящият избор на диаметъра на тигана и диаметъра на плота е от полза и от енергийни съображения (пестене на енергия). Поради големия брой видове печки това е само съвет, а не точно указание.

Почистване и съхранение

Измийте тигана в топла вода с гъба. Не оставяйте тигана напоен. Ако храната залепва за тигана, използвайте гъба. Не използвайте почистващи препарати. Не поставяйте в съдомиялна машина. За да предотвратите окисляването, винаги го натривайте с малко олио за готвене и го подсушавайте с абсорбираща кърпа.

Складиране

Съхранявайте на сухо място. Не използвайте почистващи препарати и не поставяйте в съдомиялна машина. Подходящ за всички източници на топлина, включително индукция (само за индукция с приставка)

Използване

Предварително загряване с помощта на малко количество мазнина.

Стоманен тиган и индукция:

Стоманата (желязото) е много реактивен проводник на топлина и поради това нейният капацитет за индукционно нагряване е изключителен. Затова спазвайте следните инструкции за индукционната печка:

  • не използвайте максимална мощност. Дори по-ниската мощност на индукцията е достатъчна за чудесно запържване.
  • не използвайте функцията за усилване (бързо стартиране на отоплението)
  • не прегрявайте тигана, ако е празен

Additional parameters

Category: Тигани за палачинки
Weight: 0.8 kg
Материал: Стомана
Размери: 22 cm
Характеристики: Подходящо за индукция
Вид / Тип: Тиган за палачинки
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: