Детски килими

3 items total

Детски килими - избор на идеалната подова настилка за вашите малчугани

Какво представляват детските килими?

Детските килими са килими, които са специално създадени за използване в детски спални или стаи за игра и често се предлагат в различни цветове, дизайни и размери. Те са направени така, че да предлагат уютна и сигурна повърхност за игра на децата. Те могат да възглавничка ръцете и коленете на децата по време на игра и да сведат до минимум подхлъзванията и паданията. Детските килими могат да се използват за придаване на цвят и уникалност на детската стая, както и за придаване на топлота и приветливост.

В магазина Kulina можете да закупите детски килим от редица дълготрайни и висококачествени марки, като Bloomingville и Kids Concept.

Какви материали са подходящи за детски килими?

Детските килими често са изработени от меки и дълготрайни материали. В Kulina, ние разполагаме с богата колекция от детски килими, изработени от различни материали, като вълна, памук и юта.

  • Памукът е типичният материал поради естествените си дишащи свойства, които ги правят удобна повърхност за игра на децата. Освен това е лесен за боядисване и се предлага в различни цветове и модели за допълнително персонализиране.
  • Вълната е мек и дълготраен материал, който е подходящ за детски килими. Децата могат спокойно да изберат този материал, тъй като той е естествено устойчив на петна и хипоалергенен. Вълната е идеална за използване в различни условия, тъй като регулира влажността и температурата.
  • Ютата е естествено влакно, което е устойчиво и екологично. Това е отличен вариант за детски стаи, тъй като е здрав и еластичен материал, който може да издържи на тежък трафик.

Можете да пазарувате и друг детски текстил от Kulina, включително детски одеяла или възглавници.

Как да се грижа за килимите на децата си?

Поддържането на килимите на децата ви чисти е от голямо значение, тъй като те носят много бъркотия от своите разливи и други дейности. Важно е да се грижите за детския килим , за да го поддържате чист и да запазите външния му вид. Можете да помислите за прахосмукиране на килимите поне веднъж седмично, за да ги поддържате чисти, тъй като в тях бързо се натрупват прах и мръсотия. Можете да използвате и препарат за почистване на килим за по-трудни петна.

Подобно на всеки друг килим, понякога можете да завъртите килим , за да разпределите равномерно движението на краката и да намалите износването.