Външна стойка за дърва, хоризонтална, черна, Remundi

Code: RMDI800962
Brand: Remundi
745 лв –5 %
Външна стойка за дърва, хоризонтална, черна, Remundi
745 лв –5 % 705 лв
На склад (1 бр.)

Ако обичате да печете на скара, имайте предвид, че можете да го правите по-добре, по-ефективно и със стил! Благодарение на тази практична и елегантна хоризонтална кутия за трупи можете лесно да съхранявате дървата, които са ви необходими за печене на скара или за запалване на камината или печката. Помощникът за проектиране със сигурност ще се превърне в орнамент в градината ви.

Detailed information

Product detailed description

Ако обичате да печете на скара, знайте, че можете да го правите по-добре, по-ефективно и със стил! Благодарение на тази практична и елегантна хоризонтална кутия за трупи можете лесно да съхранявате дървата, които са ви необходими за печене на скара или за запалване на камината или печката. Помощникът за проектиране със сигурност ще се превърне в орнамент в градината ви.

Концепцията за грил и огнище в едно на германската марка Remundi представя нови преживявания за всички любители на барбекюто на открито или на релаксацията край открит огън. Откритият огън и стилният дизайн на скарата Remundi ще бъдат не само източник на топлина и приятна атмосфера, но и доминиращ елемент в градината ви, който винаги ще ви кара да се чувствате чудесно.

Дължина: 119 см
Широчина: 39 cm
Височина: 54 cm
Тегло: 28 кг
Код на производителя: 800962

Additional parameters

Category: Външни стелажи за дърва
Weight: 40 kg
Вид / Тип: Аксесоари за скара
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: