Тигани Eva Solo

23 items total
Тиган за пържене 24 см, мед, Eva Solo
281 лв
ES271010
Тиган с незалепващо покритие 20 cм, Eva Solo ES202720
Тиган с незалепващо покритие 28 см, Eva Solo ES202728
Тиган с незалепващо покритие 26 см, Eva Solo ES202726
Тиган с незалепващо покритие 28 см, Eva Solo ES202628
Тиган с незалепващо покритие 24 см, Eva Solo ES202724

✓ Уникалните универсални тигани Eva Solo
✓ Керамични тигани White Line
Тигани с незалепващо покритие на Nordic Kitchen с дървени дръжки
✓ Датската марка Eva Solo – стилни и иновативни решения не само за вашата кухня или интериор

В асортимента на първокласната датска марка Eva Solo ще откриете голям брой практични и стилни тигани. Сред тях със сигурност се откроява серията керамични съдове за готвене White Line, която наистина ще изпъкне в кухнята ви. Можете да изберете и висококачествени тигани с незалепващо покритие от колекцията Nordic Kitchen с дървени дръжки.

Датската марка Eva Solo е един от най-известните производители на съдове за хранене и различни аксесоари за интериора и екстериора в скандинавски стил. Тя се характеризира не само с изчистените си линии, но и с иновативните си идеи. Марката се гордее със семпъл, но стилен дизайн. По време на съществуването си е спечелила много престижни награди

Открийте универсалността и кулинарното съвършенство на универсалните тигани на Eva Solo. Нашата селекция от висококачествени универсални тигани е проектирана да задоволи вашите готварски нужди с прецизност и стил. Без значение дали пържите, препичате, сотирате или кълкувате, тези тигани доставят изключителни резултати всеки път.

Универсалните тигани Eva Solo са проектирани да осигуряват равномерно разпределение на топлината, гарантирайки, че вашите ястия се готвят до съвършенство. Нелипкавите повърхности правят готвенето и почистването леки, а ергономичните дръжки осигуряват удобен контрол по време на вашия кулинарен опит.

Със своята вечна визия и здраво изработка, тези универсални тигани не са само основни инструменти в кухнята, но и елегантни съдове за сервиране, които могат лесно да преминат от котлон до масата. Разнообразието от размери позволява да изберете перфектния тиган за всяко ястие, от бърза закуска до изискана вечеря.

Изработени от висококачествени материали, универсалните тигани Eva Solo са създадени да устояват на трудностите на ежедневното готвене, като запазват своята непорочна визия. Подобрете своя готварски опит и разкрийте готвача в себе си с изключителното представяне и стил на универсалните тигани Eva Solo.