107 items total
Тиган с незалепващо покритие SPEED PROFI PRO 28 cм, WMF WM1771286021
Комплект тигани PERMADUR EXCELENT WMF 2 бр
294 лв
WM575029990
Съд за печене и сервиране PROFIRESIST 24 см, WMF WM1756346411
Up
More products

Искате да подобрите кулинарните си умения? Нашият електронен магазин предлага широка гама от 24-сантиметрови тигани за готвене, които са задължително допълнение към вашата кухня.

Изработени с прецизност и внимание към детайла, нашите 24-сантиметрови тигани за готвене са проектирани да отговорят на изискванията както на професионалните готвачи, така и на домашните готвачи. Тези универсални тигани са идеални за различни техники на готвене.

Размерът от 24 см е идеален за приготвяне на по-големи ястия, което ги прави идеални за семейни вечери или за посрещане на гости. Независимо дали сотирате зеленчуци, запържвате месо или варите сосове, тези тигани имат необходимия капацитет.

Една от отличителните характеристики на нашите 24-сантиметрови тигани е тяхната изключителна топлопроводимост. Те се нагряват бързо и разпределят топлината равномерно по повърхността за готвене, което гарантира, че ястията ви ще бъдат приготвени до съвършенство всеки път.

Кажете сбогом на неприятностите, свързани със залепналата храна, с нашите тигани с незалепващо покритие 24 см. Готвенето и почистването никога не са били по-лесни. Тези тигани са проектирани да издържат и на висока температура, което ги прави подходящи за всички котлони.

Обновете кухнята си с нашите 24-сантиметрови тигани за готвене още днес. Изпитайте радостта от готвенето с висококачествени съдове за готвене, които превръщат приготвянето на храна в удоволствие. Пазарувайте сега и издигнете кулинарните си творения на нови висоти.