УОК тигани WOLL

21 items total
Уок TITANIUM NOWO 36 см, за индукция, WOLL
250 лв –7 %
232 лв
WL1136IL
Уок TITANIUM NOWO 32 см, за индукция, WOLL
226 лв –5 %
213 лв
WL1132IL
Уок TITANIUM NOWO 32 см, за индукция, титан, WOLL WL11321IL
Уок TITANIUM NOWO 36 см, WOLL
214 лв –5 %
Уок TITANIUM NOWO 36 см, WOLL
На склад (3 бр.)
203 лв
WL1136N
Уок Concept 30 см, със стъклен капак, WOLL
165 лв
WL1030NC
Уок TITANIUM NOWO 32 см, титан, WOLL
185 лв
WL1132N
Уок TITANIUM NOWO 36 см, титан, WOLL
298 лв
WL11361IL
Уок DIAMOND LITE 32 см, за индукция, титан, WOLL WL1032DPI
Уок DIAMOND LITE 34 см, за индукция, титан, WOLL WL1034DPI
Уок DIAMOND LITE PRO 30 см, титан, WOLL
176 лв
WL21030DLP
Уок TITANIUM NOWO 36 см, WOLL
Уок TITANIUM NOWO 36 см, WOLL
На склад (4 бр.)
219 лв
WL11361N

Открийте кулинарните възможности с нашата ексклузивна колекция тигани за уок WOLL, прецизно изработена както за изискани готвачи, така и за домашни готвачи. Тези универсални и високопроизводителни тигани уок са проектирани да издигнат вашето пържене и готвене, вдъхновено от азиатската кухня, до ново ниво на съвършенство.

Тиганите WOLL Wok са проектирани така, че да осигуряват бързо и равномерно разпределение на топлината по повърхността за готвене, което ви позволява да постигнете перфектното запържване и пържене с прецизност. Независимо дали хвърляте зеленчуци, месо или юфка, тези тигани WOK осигуряват постоянни резултати, създавайки ястия, които изобилстват от вкус.

Незалепващото покритие на тиганите WOLL Wok не само прави готвенето удоволствие, но и улеснява почистването. Можете да пържите с минимално количество мазнина и да се наслаждавате на удобството на безпроблемната поддръжка на тигана. Прекарвайте по-малко време в чистене и повече време в наслаждаване на вкусните си творения.

Универсалността е в основата на съдовете за готвене на WOLL и тиганите Wok не са изключение. Те са съвместими с различни котлони, включително газови, електрически и индукционни, което ви осигурява гъвкавост при готвене във всякаква кухненска среда.

Дълготрайността е крайъгълен камък на репутацията на WOLL и техните тигани Wok са създадени, за да издържат на високи температури и строга употреба. Можете да се доверите, че тези тигани ще останат надеждна част от кухнята ви години наред.

С различните размери и стилове, които се предлагат в нашата колекция от тигани WOLL Wok, можете да изберете идеалния тиган Wok, който да отговаря на нуждите ви за готвене. Независимо дали приготвяте бърза вечеря през седмицата, или организирате празненство, тези тигани WOK осигуряват постоянна производителност.

Повишете кулинарните си умения и създайте апетитни ястия, вдъхновени от азиатската кухня, с тигани WOLL Wok. Тяхното качество, гъвкавост и издръжливост ги превръщат в незаменимо допълнение към всяка кухня. Не чакайте - започнете да готвите в уок като професионалист с WOLL още днес.